Društvo ljubiteljev železnic, Ljubljana

Društvo ljubiteljev železnic "Železna cesta" v sodelovanju z Železniškim muzejem slovenskih železnic organizira javne dogodke z namenom popestritve ponudbe za obiskovalce. Na dogodkih v aprilu 2015 in maju 2015 smo dodali predstavitev društva s produktom PANOgram. Obiskovalcem so na voljo 4 terminali na različnih lokacijah muzeja. Na terminalih je pripravljena predstavitev društva v slovenščini in angleščini. Obiskovalec sproti odgovorja na anketna vprašanja in lahko tudi vpiše svoj kontaktni naslov. S sprotnimi obvestili v živo pa se posredujejo informacije o dogajanju.   Enako bomo dopolnili dogodke še v septembru in oktobru 2015.

Na dogodku je bilo premierno predstavljeno in uporabljeno  prikazovanje obvestil v živo in prikazovanje tabelaričnih podatkov.

Oprema: MSI AE2712(27"), MSI AE2071(20"), Prestigio Visconte (10") in Prestigio Visconte3 (10")

Slike: Terminal z velikim zaslonom (27") v rotundi, srednji zaslon (20") v rotundi, tablični računalnik (10") v društvenem prostoru, srednji zaslon (20") pri info mizi za vrtno železnico in tablični računalnik v muzejskem vagonu (sanitetni vagon in I. svetovne vojne).